Pat pentru cablurile Audio – Video

Cei care au un TV sau un Home Cinema pot ascunde cu usurinta cablurile nefiind nevoie sa deterioreze suprafata pe care este pus patul de cablu. Si in plus, ulterior va fi mult mai usor sa adauge sau sa scoata cabluri.

D-Line - Pat pentru cablurile audio-video

In imagine sunt urmatoarele profile: 16x8 Micro (Incintele acustice), 30x15 Mini (Deasupra plintei), 60x30 (Plasma) si 22x22 Quad (Podea)

Nu este un lucru deloc neobisnuit ca un TV montat pe perete sa fie conectat la un DVD Player, CD Player, digibox, video recorder, consola de jocuri, amplificator si altele. Adauga si incintele acustice surround si rezulta o gramada de cabluri – mai mult de 10 cabluri, incluzand si cablu Scart, HDMI, cabluri de alimentare sau cabluri audio.

D-Line - Pat de cablu

Paturile de cablu D-Line sunt solutia perfecta pentru ascunderea acestor cabluri:

D-Line 60X30 – are cea mai mare capacitate si se poate conecta cu D-Line 30×15. Accesorii pentru iesire/intrare pot fi introduse pe lungimea patului pentru a furniza o modalitate de a conecta echipamentele aflate pe o masuta sub ecran.

D-Line 50×25 – profil ideal pentru cazurile in care nu se doreste o iesire suplimentara de-a lungul patului de cablu, accepta cabluri scart si cabluri de alimentare situate intre TV si masa. Acest profil este o solutie buna atat pentru televizoarele mici cat si pentru cele cu ecran mare.

D-Line 30/15 – are un design semi-circular ideal pentru ascunderea cablurilor televizoarelor mici, cu nu mai mult de 3 cabluri.
Acest profil il puteti amplasa de jur imprejurul camerei, intrucat are accesorii pentru iesire/intrare compatibile cu profilul D-Line 16/8 Micro, care este ideal pentru ascunderea cablurilor incintelor acustice montate pe perete.

D-Line 16/8 – indicat pentru ascunderea cablurilor mai mici care parcurg distante mari, cum ar fi cablurile incintelor acustice, se imbina usor cu decorl. Ideal pentru incintele acustice montate pe perete sau cele de podea.

D-Line 22/22 & 30/30 – profil de tip coltar conceput pentru a fi montat la nivelul podelei.

D-Line - Pat de cablu

Inaintea inchiderii profilului

D-Line - Pat de cablu

Dupa inchiderea profilului